Termeni si conditii

1.1. Magazinul online BLANA este administrat si detinut prin intermediul site-ului www.estiblana.ro (denumit in continuare “Site”) de catre S.C. ESTIBLANA S.R.L., cu sediul social in Calea Dorobantilor, nr. 74, ap.9 , Cluj-Napoca, jud. Cluj, cod unic de inregistrare 37536645, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J12/2345/2017.

1.2. In cuprinsul acestui document urmatorii termeni vor insemna:
– “Vanzator”:  S.C. ESTIBLANA S.R.L., cu sediul social in Calea Dorobantilor, nr. 74, ap.9 , Cluj-Napoca, jud. Cluj, cod unic de inregistrare 37536645, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J12/2345/2017.
– “Cumparator”: reprezinta persoana, firma sau alta entitate juridica care acceseaza Site-ul si plaseaza o Comanda;
– “Bunuri si Servicii”: orice produs sau serviciu prezentat pe Site, inclusiv cele mentionate in Comanda sau privitoare la felul in care acestea urmeaza a fi furnizate Cumparatorului de catre Vanzator;
– “Specificatii”: toate specificatiile si / sau descrierea Bunurilor si Serviciilor, inclusiv felul in care sunt precizate in Comanda;
– “Comanda”: reprezinta documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Cumparatorului Bunuri si Servicii, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa efectueze plata acestora;
– “Contract”: reprezinta Comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea Contractului nu are loc la plasarea Comenzii sau emiterea confirmarii de primire a acestei Comenzi.

1.3. Prin accesarea si utilizarea Site-ului sau cumpararea Bunurilor si Serviciilor prezentate pe Site va exprimati acceptul fata de dispozitiile prezentului document, precum si a Politicii de Confidentialitate care face parte integranta din acesta, si va obligati sa il verificati periodic. Va recomandam sa cititi cu atentie aceste documente.

2.1. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile, fara o notificare in prealabil sau fara precizarea motivelor. Modificarile vor fi realizate prin actualizarea acestui document, devenind obligatorii si cu efect imediat. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile realizate, va rugam sa incetati accesarea si utilizarea Site-ului. Continuarea accesarii si utilizarii Site-ului sau cumpararea Bunurilor si Serviciilor prezentate pe Site de catre dumneavoastra dupa modificarea prezentului document va constitui acceptarea modificarilor realizate.

3.1. In momentul plasarii unei Comenzi, Cumparatorul isi exprima acordul pentru a primi din partea Vanzatorului mesaje comerciale electronice si / sau prin intermediul telefonului. Plasarea unei Comenzi pe Site va fi urmata de contactarea prin e-mail si / sau telefon, prin care este atestata plasarea Comenzii si faptul ca aceasta urmeaza a fi procesata de catre reprezentantii Vanzatorului. Acest e-mail, precum si discutiile telefonice sau pe alte cai cu reprezentantii Vanzatorului, nu constituie acceptari ferme ale Comenzii si nu semnifica incheierea Contractului la distanta.
3.2. Expedierea prin e-mail din partea Vanzatorului a notificarii de livrare catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia, constituie momentul incheierii Contractului la distanta si implica acceptarea completa a termenilor Comenzii. Cumparatorul poate anula o Comanda inainte de a primi mesajul de notificare a livrarii, prin e-mail la adresa estiblana.office@gmail.com. Comanda va fi considerata anulata in momentul in care Cumparatorul a primit prin e-mail si / sau telefon confirmarea de anulare din partea reprezentantilor Vanzatorului.

4.1. Intregul continut al site-ului www.estiblana.ro este proprietatea S.C. ESTIBLANA S.R.L. si este protejat de legea dreptului de autor, neputand fi preluat, copiat partial sau integral sau folosit pentru crearea de opere derivate fara acordul expres scris in prealabil al proprietarului. Folosirea in alt scop decat cel personal sau non-comercial este strict interzisa.

5.1. Este strict interzis:
– copierea partiala sau totala, dezasamblarea, crearea de opere derivate sau folosirea in oricare alta modalitate a codului sursa a Site-ului, precum si a oricarui element continut in serviciile Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la: texte, imagini, tabele, specificatii, forma de prezentare sau continut de orice alta natura;
– utilizarea serviciilor Site-ului in alte scopuri decat pentru uz personal, individual si in scopuri nepersonale;
– vanzarea, inchirierea, distributia, transmiterea sau acordarea de drepturi unei terte persoane privind serviciile Site-ului sau a contului creat de catre dumneavoastra pentru utilizarea acestora;
– folosirea serviciilor Site-ului pentru a invada intimitatea tertilor, pentru a obtine informatii despre oricare dintre utilizatorii acestor servicii, pentru a obtine o lista de utilizatori ai acestor servicii, sau pentru folosirea tehnologiilor de data mining, roboti sau alte sisteme similare de colectare a datelor;
– copierea, modificarea, stergerea sau deterioarea oricarei informatii continute pe echipamentele tehnice, incluzand, dar fara a se limita la serverele si calculatoarele utilizate sau controlate de catre Vanzator;
– impersonarea sau fals-afilierea dumneavoastra cu orice persoana.

5.2. Ca urmare a incalcarii oricarei interdictii prevazute in prezentul document, Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in activitatea interzisa, fara ca acest lucru sa limiteze dreptul S.C. ESTIBLANA S.R.L. de a apela la caile legale pentru a obtine repararea eventualelor prejudicii cauzate de activitatea desfasurata prin intermediul contului dumneavoastra.

 

6.1. Accesand www.estiblana.ro si folosind butoanele de sus, puteti naviga printre paginile siteului, de acolo, pe pagina “Shop” puteti vizualiza produsele. Apasand pe imaginea unui produs, veti vedea informatii detaliate (mai multe poze, marimile si stocul disponibil – actualizate constant etc).

Dupa ce va decideti asupra unui produs dorit, de pe pagina respectivului produs trebuie sa selectati cantitatea prin butoanele de “Plus” / “Minus” (cantitatea default este de un produs), marimea (S, M, L)si sa apasati pe butonul “Adauga in cos”. Dupa ce ati ales toate produsele si doriti sa plasati comanda, mergeti in “Cosul Tau” – sectiune pe care o accesati din dreapta sus, dand click pe butonul corespunzator.

De acolo veti putea revedea si actualiza lista produselor adaugate in cos, precum si cantitatea pe care ati selectat-o. Tot din Cosul de Cumparaturi veti decide si metoda prin care doriti sa fie livrate produsele. Urmatorul pas, dupa ce apasati pe “Finalizare”, va fi cel legat de completarea detaliilor pentru facturare si livrare. Dupa aceea apasati pe “Confirma comanda” pentru a revizui comanda, produsele dorite, cantitatea lor, subtotalul, metoda de plata si plata finala. “Plaseaza comanda” va va trimite la ultima confirmare pe care va trebui s-o faceti pentru a plasa comanda.

7.1. Toate preturile afisate in cadrul Site-ului sunt in LEI si includ TVA (cota 19%). Preturile afisate nu includ cheltuielile de livrare. Nu exista comanda minima impusa.

7.2. Din cauze tehnice, independente de controlul Vanzatorului, anumite produse afisate pe Site pot avea preturile gresite. Pentru acestea, daca diferenta dintre pretul corect si cel afisat este de peste 20%, ne rezervam dreptul de a va contacta personal sau de a anula direct comanda.

7.3. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile aplicabile serviciilor in orice moment, fara nicio notificare in prealabil si fara motivare. Noile preturi vor fi aplicabile numai serviciilor achizitionate dupa data modificarii preturilor. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile preturilor, aveti optiunea de a inceta utilizarea serviciilor.

7.4. Toate problemele legate de plati vor fi gestionate in totalitate de catre reprezentantii Vanzatorului. In cazul unor nelamuriri, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa estiblana.office@gmail.com.

Plata poate fi facuta fie in sistem ramburs (Cash-on-Delivery / plata la livrare), fie cu cardul bancar.
Modalitatea de plata ramburs permite achitarea comenzii in numerar, in momentul livrarii, catre reprezentantul curierului. In acest caz, este indicat ca in ziua primirii coletului sa aveti pregatita suma integrala aferenta produselor comandate.
Modalitatea de plata cu cardul inseamna ca o comanda este achitata integral, online, prin cardul bancar, in momentul in care este plasata. Aceasta plata este realizata in conditii de siguranta.
Dupa trimiterea comenzii, veti fi redirectionat catre pagina Paylike.io, unde veti introduce detaliile de plata (datele de pe card). Plata este facuta in lei, la cursul de schimb al bancii de care apartineti (pentru cardurile cu alta moneda decat LEI).
Atentie! Nimeni nu va va cere vreodata codul PIN, numarul cardului sau CIV-ul – nici reprezentantii SC ESTIBLANA SRL, nici cei ai procesatorului de plati, nici reprezentantii bancii.
In cazul livrarii unui cadou direct catre o terta persoana, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii, prin e-mail la estiblana.office@gmail.com. Plata va fi realizata in avans, prin card bancar, iar Vanzatorul va trimite factura fiscala direct catre Cumparator, nu catre terta persoana.

Fiecare Comanda confirmata include specificatiile Bunurilor si Serviciilor, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul va emite Cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile si serviciile livrate, preturile tiparite fiind identice cu cele specificate in mesajul de confirmare a Comenzii. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte si complete necesare emiterii facturii fiscale.’

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata in momentul livrarii acestora la adresa indicata (presupunand semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier) si a efectuarii platii aferente integrale.

11.1. Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele cuprinse in Comanda finalizata, respectand termenele de livrare stabilite si comunicate in momentul confirmarii Comenzii. Pentru livrare va fi aplicat tariful aferent metodei de livrare alese, comunicat pe Site in momentul plasarii Comenzii.

11.2. Vanzatorul va ambala corespunzator produsele si le va expedia impreuna cu factura fiscala. Cumparatorul trebuie sa notifice prin e-mail la estiblana.office@gmail.com absenta facturii fiscale in termen de 24 de ore de la receptionarea produselor, in caz contrar aceasta va fi considerata furnizata.

11.3. Din cauza conditiilor impuse de catre firma de Curierat, Cumparatorului nu ii este permisa deschiderea coletului decat ulterior semnarii de primire si achitarii contravalorii acestuia.

11.4. In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primire, recomandam Cumparatorului sa refuze primirea acestora si sa semnaleze imediat acest incident prin e-mail la estiblana.office@gmail.com. Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte va fi nula si nu va putea fi luata in considerare.

11.5. Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorul si ii va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre Cumparator, comanda va fi anulata.

11.6. Daca informatiile furnizate de catre Cumparator in legatura cu livrarea sunt incomplete sau incorecte, Vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore Cumparatorul nu va corecta informatiile pentru a se stabili un nou termen de livrare, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.

11.7. Livrarea prin curier rapid – Urgent Cargus

Costul de livrare pe teritoriul Romaniei prin curier rapid Urgent Cargus este de 20 lei, tarif valabil in intreaga tara.

Curierul se angajeaza sa contacteze Cumparatorul in prealabil, prin telefon, pentru a stabili de comun acord ora la care sa faca livrarea la adresa.

In cazul in care Cumparatorul nu va fi gasit la adresa de livrare mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va contacta Cumparatorul pentru a stabili detaliile unei noi livrari. Daca nici la a treia incercare livrarea nu va fi realizata, coletul va fi returnat Vanzatorului iar comanda va fi anulata. In cazul in care Cumparatorul nu poate fi contactat de catre Curier, comanda va fi tinuta la depozitul zonal al curierului timp de 5 zile lucratoare, inainte de a reveni la Vanzator.

Cumparatorul poate plasa din nou comanda respectiva, urmand sa suporte in avans costurile transportului anterior (tur-retur), precum si costurile unei noi livrari, prin metode comunicate direct de reprezentantii Vanzatorului (transfer bancar, O.P. etc).

11.8 Livrarea internationala

In cazul livrarilor internationale, este aplicat un tarif unic de livrare, de 60 de lei. Comenzile pot fi platite doar prin cardul bancar (nu se pot achita in sistem Cash-On-Delivery / Ramburs).

Coletele sunt livrate prin Urgent Cargus. In momentul in care comanda a plecat din depozitul SC ESTIBLANA SRL, veti primi prin mail un tracking number (numar AWB) cu care puteti urmari statusul coletului.

Tarile in care livram sunt: Austria, Belgia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit (UK), Republica Ceha, Slovia, Slovenia, Spania, Suedia.

Pentru livrarea in alte tari decat cele de mai sus, te rugam sa ne dai un mail pe adresa estiblana.office@gmail.com .

12.1. Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/200 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

12.2. Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. In cazul solicitarii unui produs care este mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata.

12.3. In toate cazurile returnarii sau inlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre Cumparator.

12.4. In cazul in care a fost trimis un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.), taxele de transport vor fi suportate de Vanzator.

12.5. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Cumparatorul a returnat produsul cumparat initial. Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur si in urmatoarele conditii:
– produsele trebuie returnate sigilate;
– starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum;
– produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre Vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate).

In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate.

12.6. Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

S.C. ESTIBLANA S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea neintrerupta si lipsita de deficiente a bunurilor si serviciilor prezentate pe Site.

Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale (expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deterioarea, nelivrarea sau livrarea eronata/impartiala, sau orice alt fel de probleme), in cazul in care acestea sunt cauzate de evenimente de forta majora.

Prin forta majora se inteleg imprejurari care au aparut ca urmare a unor situatii, circumstante sau evenimente extraordinare, inevitabile, neprevazute sau orice alt act in afara controlului partilor si care este recunoscut de lege ca fiind un caz de forta majora, cum ar fi:
– cauze naturale: seisme, cataciclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, devarsari de fluvii, parasiri de albii, surpari de teren, caderi de copaci, stanci, ninsori abundente sau alte conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari etc.;
– cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte, greve neautorizate etc.

Pentru informatii sau nelamuriri legate de functionarea sau de continutul serviciilor Site-ului, va rugam sa ne contactati la adresa estiblana.office@gmail.com .
Orice reclamatii legate de functionarea sau de continutul serviciilor Site-ului pot fi transmise prin e-mail la adresa estiblana.office@gmail.com

Prezentul document este guvernat de legislatia romana aflata in vigoare. Termenii si conditiile din acest document inlocuiesc alte intelegeri anterioare, scrise sau verbale, dintre partile amintite. Orice neintelegeri aparute se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu reusesc sa ajunga la un acord pe cale amiabila, se va apela pentru solutionare la instantele judecatoresti romanesti competente.

Politica de confidentialitate

S.C. ESTIBLANA S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal al A.N.S.P.D.C.P. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modifcata si completata, precum si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. ESTIBLANA S.R.L., cu sediul social in Calea Dorobantilor, nr. 74, ap.9 , Cluj-Napoca, jud. Cluj, cod unic de inregistrare 37536645, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J12/2345/2017, are obligatia de a administra datele personale despre dumneavoastra in conditii de siguranta si utilizate numai in scopurile declarate mai jos.

1. Modalitățile de colectare a datelor cu caracter personal

– direct de la dumneavoastra, prin completarea formularului de creare a unui cont de client si plasarea unei comenzi pe Site;

– automat, in momentul accesarii Site-ului, prin cookies sau IP (Internet Protocol).

2. Tipuri de date colectate

2.1. Prin accesarea de catre dumneavoastra a Site-ului www.estiblana.ro, dar si prin intermediul completarii formularului de creare a unui cont si plasarea unei comenzi, Vanzatorul va colecta urmatoarele date: numele complet, adresa de facturare, adresa de livrare, numarul de telefon la care va putem contacta, adresa de e-mail, istoricul produselor cautate si comandate. De asemenea, Vanzatorul poate stoca urmatoarele detalii privind vizitarea Site-ului, insa fara a se limita la: date de trafic sau alte date de comunicatii.

2.2. Prin completarea formularului privind crearea unui cont de client pe Site, va dati consimtamantul in mod expres ca datele dumneavoastra sa intre in baza de date a Vanzatorului si sa fie prelucrate sau folosite pe viitor numai in scopurile declarate mai jos.
2.3. Aceste date pot fi accesate exclusiv intern, de catre personalul autorizat al Vanzatorului. Fiecare utilizator are posibilitatea de a vedea doar propriile date personale pe care le-a introdus. Datele pe care ni le furnizati vor ramane confidentiale, nu vor fi afisate public si nu vor fi dezvaluite altor utilizatori.

3. Scopurile colectarii datelor cu caracter personal

3.1. Scopurile colectarii datelor dumneavoastra de catre Vanzator, fara alte obligatii, sunt urmatoarele:
– procesarea comenzilor pe care le realizati, confirmarea acestora, informarea privind evolutia si livrarea
– realizarea unor profile de marketing
– comunicarea unor oferte, promotii sau mesaje de marketing privind activitatea Vanzatorului
– participarea la eventualele concursuri organizate de Vanzator
– comunicarea unor mesaje administrative sau necomerciale privind serviciile puse la dispozitie de Vanzator
– completarea chestionarelor, sondajelor sau inscrierea la newsletters puse la dispozitie de Vanzator
– statistici necesare pentru imbunatatirea calitatii si continutului site-ului si a serviciilor puse la dispozitie de Vanzator
– statistici necesare pentru asigurarea sigurantei site-ului si serviciilor puse la dispozitie de Vanzator
– personalizarea si imbunatatirea experientei pe Site

3.2. Refuzul dumneavoastra de a furniza datele cu caracter personal are urmatoarele efecte:
– imposibilitatea de a plasa comenzi pe Site
– nu veti putea primi oferte, promotii sau mesaje de marketing privind activitatea Vanzatorului
– nu veti putea participa la eventualele concursuri organizate de Vanzator
– nu vi se vor comunica mesaje administrative sau necomerciale privind serviciile puse la dispozitie de Vanzator
– nu veti putea completa chestionarele, sondajele sau sa va inscrieti la newsletters puse la dispozitie de Vanzator

4. Comunicarea prin e-mail

4.1. E-mail-urile vor fi folosite pentru a comunica statusul comenzilor (confirmarea si evolutia acestora, timpul de livrare).

4.2. E-mail-urile primite ca urmare a consimtamantului dumneavoastra vor contine si un link prin care va veti putea dezabona in orice moment de la acest serviciu.

4.3. Vanzatorul nu promoveaza spamul si nu va furniza unor terti adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat pe Site.

5. Date colectate automat (Cookies si IP)

5.1. Putem colecta automat in scopuri administrative sau statistice informatii despre computerul dumneavoastra sau dispozitivul prin intermediul caruia accesati Site-ul, inclusiv, insa fara a ne limita la: IP (Internet Protocol), tipul sistemului de operare folosit, tipul si versiunea browserului folosit, volumul si statusul transmiterii de date, data si ora locala, produsele cautate si vizualizate.

5.2. În aceleasi scopuri, putem obtine informatii despre dumneavoastra prin cookies – fisiere unice prin care puteti fi identificati, stocate automat de catre site-uri in hard-disk-ul computerului sau dispozitivului prin intermediul caruia navigati pe internet. Acestea permit site-urilor sa recunoasca vizitatorii care revin si sa furnizeze istoricul vizitelor anterioare, pentru a personaliza si imbunatati serviciile furnizate. Din setarile browserului dumneavoastra puteti dezactiva acceptarea de cookies sau le puteti sterge pe cele deja stocate. Deoarece cookies sunt esentiale in efectuarea comenzilor pe Site, va recomandam sa nu le dezactvitati. Pentru mai multe detalii privind cookies, va rugam sa accesati pagina http://www.aboutcookies.org/

5.3. Aceste informatii nu vor fi folosite pentru a identifica utilizatorii, cu exceptia cazurilor in care avem o obligatie legala.

5.4. Conform Legii nr. 677/2001 – capitolul V, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra, ca datele personale sa faca obiectul unei prelucrari si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi trebuie sa inaintati o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, la sediul Vanzatorului, sau sa ne contactati prin e-mail la adresa estiblana.office@gmail.com

6. Angajamentul nostru fata de siguranta si protectia datelor cu caracter personal

6.1. Site-ul foloseste masuri de securitate adecvate (SSL Software) pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in baza de date a Vanzatorului.

6.2. Este important ca utilizatorul sa ia toate masurile de securitate pentru a se proteja de accesul neautorizat al contului sau personal. Recomandam alegerea unei parole puternice, care sa fie tinuta privata. De asemenea, trebuie dat intotdeauna log-out dupa incheierea unei sesiuni online de pe un calculator public / shareuit.

6.3. Daca luam la cunostinta orice abuz legat de datele furnizate de catre dumneavoastra, este posibil sa incercam sa va informam, pentru a putea lua masurile potrivite de siguranta. De asemenea, in cazul unui abuz asupra sistemului de siguranta, vom pune un avertisment pe Site.